Collegefeest (3 & 4 mei)

Vrijdag 3 mei:

20.00 u.: Collegequiz in de warme refter. Ploegen van maximaal 5 deelnemers (ouders, leerlingen, oud-leerlingen, leerkrachten en oud-leerkrachten) kunnen zich tot woensdag 1 mei inschrijven via sjc-collegequiz@outlook.be. Kostprijs? € 2 per persoon.

Zaterdag 4 mei:

13.00 u.: “Spel zonder Grenzen”: een initiatief van de LL&R voor de leerlingen van de 1ste graad op de kleine speelplaats. Supporterende ouders kunnen ook terecht in de babbelbar (collegerefter). Einde voorzien rond 17.00 u.

17.30 u.: Barbecue: eveneens een initiatief van de LL&R op de kleine speelplaats. Inschrijven voor de BBQ kan via dit formulier. Met de opbrengst van de barbecue hopen we de speelzaal verder te verfraaien.

De jongsten kunnen zich na het Spel zonder Grenzen uitleven op de springkastelen.

Het einde van de barbecue voorzien we rond 20.30 u. Tijdens de barbecue en aansluitend kunt u terecht voor een natje en een droogje in de bar in de warme refter tot 22.00 uur.