Nieuwsbrief Focus januari 2021

Bekijk hier de nieuwsbrief Focus van januari 2021.

Bent u nog niet ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief Focus, dan kunt u hier inschrijven.




Afstandsonderwijs voor de leerlingen van de 2de en 3de graad

Ook na de kerstvakantie moeten we deeltijds afstandsonderwijs organiseren voor onze leerlingen van de tweede en derde graad en dit sowieso tot en met 15 januari. Hieronder vinden jullie het overzicht terug. De planning is opgesteld tot aan de krokusvakantie (vanaf 16 januari: onder voorbehoud van wat de minister beslist).




Veranderen van studierichting na nieuwjaar

In uitzonderlijke omstandigheden kan het aangewezen zijn na het eerste semester van studierichting te veranderen. Als dit advies van de klassenraad komt, zal dit schriftelijk op het semesterrapport vermeld worden. U kunt hierover uiteraard met de vakleraren en de klassenleraar in gesprek gaan op het oudercontact van vrijdag 18 december. Ouders die daarover tijdens de kerstvakantie met de directie willen spreken, kunnen telefonisch een afspraak maken met dhr. Rob De Winter, adjunct-directeur (tel.: 053 79 04 41).




Bereikbaarheid van het CLB tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is het C.L.B.-centrum in de Langestraat nr. 12 bereikbaar op maandag 21 december en op dinsdag 22 december. Meer informatie leest u hier.




Celio’s wereld

Het is precies 1 jaar geleden dat de 11-jarige Celio overleed na een ongeval met een vrachtwagen aan de Tereosfabriek in Aalst. De school maakte een muzikaal eerbetoon.

Het volledige artikel op kan je lezen op vrt.be




Nieuwsbrief Focus december 2020

Bekijk hier de nieuwsbrief Focus van december 2020.

Bent u nog niet ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief Focus, dan kunt u hier inschrijven.