Boekenlijsten schooljaar 2021-2022

Hieronder vindt u de boekenlijsten voor het 2de jaar tot en met het 6de jaar terug. De boekenlijsten worden niet langer per jaar opgemaakt maar wel per studierichting. Let dus goed op welke boekenlijst u zich baseert voor het bestellen van de boeken.

Voor de boeken van het schooljaar 2021-2022 worden de leerwerkboeken niet langer door de school collectief aangekocht en uitgedeeld op 1 september. Alle leer(werk)boeken kunnen via www.informatonline.be besteld worden. De procedure vindt u hieronder terug. Wij vragen u vriendelijk om de bestelling van de boeken te plaatsen vóór 6 juli. Op donderdag 26 en/of vrijdag 27 augustus kan u de boeken komen ophalen. Verdere instructies hieromtrent alsook een schema met tijdsloten zal u nog ontvangen.

Boekenlijsten 2de jaar

Boekenlijsten 3de jaar

Boekenlijsten 4de jaar

Boekenlijsten 5de jaar

Boekenlijsten 6de jaar

image_pdfimage_print
Scroll naar top