Oud-leerlingenbond

Welkom op website van de oud-leerlingenbond


SPORTDAG OUD-LEERLINGENBOND

VRIJDAG 17 NOVEMBER 2023

Beste Sportievelingen

Vrijdag 17 november vindt opnieuw onze sportieve reünie plaats. De oud-leerlingenbond organiseert dan zijn jaarlijkse sportdag: een tornooi minivoetbal en volleybal in de sportzaal en de Burcht. Iedereen is welkom, maar het is de bedoeling dat je zelf op voorhand een ploegje samenstelt om deel te nemen aan één van de twee tornooien. We starten om 18u. Verzamelen doen we via de ingang aan de Stoofstraat.

Ingrediënten zijn gekend:
– Minivoetbal- en volleybaltornooi naar de felbegeerde wisselbeker
– Bar met gratis boterhammen met kop

Inschrijven op voorhand helpt me een stuk vooruit bij de organisatie! Dit kan door een mailtje te sturen naar olb@sjcaalst.be.
Tot dan?!
Stijn De Smedt
namens het bestuur van de Oud-leerlingenbond


OUD-LEERLINGENFEEST

ZATERDAG 7 OKTOBER 2023

Dank aan alle oud-leerlingen voor hun aanwegheid op het oud-leerlingenfeest van 7 oktober 2023. ????
Dank aan de leden van de oud-leerlingenbond, aan de leerkrachten, collega’s en leden van het dienstpersoneel die bijdroegen aan het welslagen van deze avond! ????????
Dank aan Abel Vos (6SPWE) voor de mooie beelden! ????

Volgende editie: zaterdag 5 oktober 2024Abonneren op Jong & Oud

Het driemaandelijks tijdschrift van de oud-leerlingenbond

In het laatste nummer van Jong & Oud, dat eind december verschijnt, zullen abonnees de uitnodiging terugvinden om zich ook voor het komende werkjaar te abonneren op ons oud-leerlingenblad. Wenst u op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op het college en het internaat en nieuws te ontvangen over onze oud-leerlingen? Dan is een abonnement op Jong & Oud een must! In de gretig gelezen ‘flitsen’ vermelden we steevast wat oud-leerlingen zoal hebben verricht in de voorbije maanden en ruimen we graag ook plaats voor nieuws uit de studentenwereld; je vindt er dan ook geregeld nieuws van studentenclubs waar oud‑leerlingen actief in zijn. Wie iets organiseert met een vereniging (jeugdbeweging, studentenclub, sportclub, theater e.d.m.) kan dit bij ons aankondigen. In de rubriek ‘Collegenieuws’ verneem je hoe het met jouw oud-college gaat; ook het internaatsleven komt aan bod.

We hebben eind 2021, begin 2022 bewust niet gekozen om een prijsstijging door te voeren omdat we eerst alles wat wilden evalueren. Maar … nu een jaartje later kunnen we niet anders: papierkost is gestegen met +80%, drukkosten met +14 % en de verzendingskosten ook (binnenland +3,16%, buitenland +17,98%).

Na jarenlang onze oude prijs behouden te hebben (en zelf niet te indexeren) stijgen we nu naar volgende bedragen voor de 68ste jaargang van J&O:

  • €14 voor reto 2014 en jonger
  • €17 voor reto 2013 en ouder
  • €25 voor niet-oud-leerlingen en buitenlandse abonnees

Schrijf hiervoor het juiste bedrag naar ons over op rekeningnummer IBAN BE78 4325 0714 9186 (BIC KREDBEBB) op naam van Oud­-leerlingenbond Sint‑Jozefscollege, Pontstraat 7, 9300 Aalst. Vermeld in de rubriek ‘Mededelingen’ de naam van de abonnee en indien mogelijk je referentienummer.

We blijven al onze lezers en oud-leerlingen oproepen om:

  • artikels en flitsen met interessante weetjes over uzelf, klasgenoten of familie te blijven doorsturen naar de redactie. Hou er wel rekening mee dat de foto’s in kleur worden gepubliceerd, dus best doorsturen in een zo groot mogelijke resolutie;
  • reclame te maken bij uw klasgenoten zodat we het ledenbestand kunnen uitbreiden;
  • dit tijdschrift te blijven lezen en herlezen en uw opmerkingen en commentaren te bezorgen op de redactie;
  • zo snel mogelijk uw lidmaatschap te vernieuwen. Hartelijk dank voor uw lidmaatschap, het is voor ons een echte steun en waardering voor het vele werk en tevens een blijk van gehechtheid aan ons college.

Hartelijk dank ook aan de oud-leerlingen die ons – door wat meer abonnementsgeld over te schrijven – de mogelijkheid bieden om extra steun te verlenen aan onze oud-leerlingen die mooi werk verrichten in ontwikkelingslanden, en aan het sociaal fonds van het college, dat de studiekosten van minder gegoede leerlingen helpt dragen.
Het is een heel mooi gebaar

Alle opmerkingen zijn welkom op het gekende adres  olb@sjcaalst.be

Adreswijzigingen mogen te allen tijde doorgestuurd worden naar Pater Heyvaert en Sophie Lippens op olb@sjcaalst.be
De collegeboot

DECEM

Wie geabonneerd is op Jong & Oud kon in de voorgaande edities lezen hoe het met de collegeboot gesteld is.

Op zondag 24 april wordt de collegeboot eindelijk ‘thuis’ gebracht. Op de webstek van DECEM kan je het hele verhaal van de collegeboot volgen.

Nieuws

Toon alle berichten


Recentste Facebook posts

bezoek onze Facebook pagina


[elfsight_facebook_feed id=”4″]