INSCHRIJVINGEN 1STE JAAR 2022 – 2023

ONLINE INFOSESSIE

Ook dit jaar kunnen we helaas géén fysieke infodag organiseren. Op donderdagavond 17 februari om 19.00 u. voorzien we een online alternatief: ‘Starten in het eerste jaar’. Tijdens deze infosessie stellen we u het college voor in al zijn facetten: ons opvoedingsproject, het studieaanbod (met speciale aandacht voor het eerste jaar), ons zorgbeleid en de vele activiteiten die bijdragen tot een bruisend collegeleven komen aan bod. Deelnemers zullen via de chat ook gerichte vragen kunnen stellen. Geïnteresseerde ouders/leerlingen kunnen zich hier inschrijven.

INTAKEGESPREK

Vanaf maandag 17 januari kunnen ouders van toekomstige leerlingen een afspraak maken voor een intakegesprek (op het college of via Teams). U kunt hiervoor bellen tijdens de schooluren op het nummer 053 79 04 41. Tijdens het intakegesprek bespreken we het opvoedingsproject van de school en de concrete vertaalslag ervan in onze dagelijkse werking. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie over de inschrijvingen in het eerste jaar Latijn – Moderne Talen en Wetenschappen (schooljaar 2022-2023).