Infoavond eerste en tweede jaar – maandag 7/09

Op maandag 7 september organiseren we  om 20.00 u. een digitale Smartschool Live – sessie. Tijdens deze live sessie zal de klasleerkracht van jullie zoon/dochter heel wat nuttige informatie met jullie delen.

Hoe zullen we te werk gaan?

  • U ontvangt eerstdaags een Smartschoolbericht van de klassenleraar van uw zoon/dochter. We maken van de gelegenheid gebruik om u aan te sporen uw Smartschool co-account te activeren. Uw zoon/dochter zal vanavond een brief afgeven met de nodige gegevens. Alvast bedankt om dit snel in orde te brengen.
  • Op 7 september klikt u om 20.00 u. op de link in dit Smartschoolbericht.
  • U wacht even en zal dan het scherm zien verschijnen waarop de klasleerkracht en de PowerPoint zullen te zien zijn.

Scroll naar top