Avondstudie

Leerlingen die zich willen verzekeren van een regelmatige studietijd of die de wachttijd vóór ze vervoer naar huis hebben, nuttig willen besteden, kunnen iedere volle lesdag (ook op vrijdag) terecht in de opvangstudie van 16.15 u. tot 17.00 u. of de avondstudie van 16.15 u. tot 17.30 u. of van 16.15 u. tot 18.00 u.

Dit aanbod geldt voor alle leerlingen van eerstes tot zesdes.

Er zal avondstudie zijn vanaf donderdag 1 september.

Enkel bij bepaalde door de school georganiseerde activiteiten, zoals sportdag, studiereizen is er uitzonderlijk geen avondstudie en ook op woensdag is er geen studie!

Om uw zoon/dochter in te schrijven, gebruikt u het enquêteformulier op Smartschool. U logt in met uw co-account, klikt op Enquête, vervolgens op inschrijving avondstudie en beantwoordt de vragen. U kan deze enquête invullen tot en met zondag 11 september 2022.

De keuze die u bij het begin van het schooljaar maakt betreffende de avondstudie, geldt in principe voor het gehele schooljaar. Veranderingen die in de loop van het schooljaar om ernstige redenen noodzakelijk blijken, worden schriftelijk geregeld met de adjunct-directeur, dhr. Rob De Winter.

image_pdfimage_print
Scroll naar top