Bestellen pasfoto’s

Op vrijdag 11 en donderdag 17 september werden alle leerlingen individueel gefotografeerd. Omwille van de geldende veiligheidsmaatregelen, werd er dit schooljaar geen klasfoto genomen. Om de individuele foto’s van uw zoon of dochter te ontvangen, dient u zelf online uw bestelling te plaatsen via het elektronisch platform van onze schoolfotograaf.

Hiervoor surft u naar de website van ‘Photobizz’: www.photobizz.be. U meldt zich aan met de persoonlijke inlogcode die u vindt op het voorgedrukte formulier van Photobizz dat de leerlingen in de klas zullen ontvangen in de loop van de maand oktober. Op dit formulier staat een voorbeeldfotootje van uw zoon of dochter.
Gelieve de deadline voor het bestellen van foto’s te respecteren. De bestelde fotopakketten worden op het college geleverd en in de klassen verdeeld. Eens deze besteltermijn verstreken, kunt u nog steeds online artikels bestellen, maar dan rekent Photobizz u verzendingskosten aan en sturen zij uw fotopakket naar uw thuisadres.

Indien u vragen heeft over uw bestelling, dan kunt u de firma contacteren via hun e-mailadres info@photobizz.be.

image_pdfimage_print
Scroll naar boven