Schema’s inleveren PWO-map, lockersleutel en planningsagenda

Zoals reeds eerder vermeld in onze nieuwsbrief FOCUS, dienen de leerlingen hun P.W.O.-map, lockersleutel en planningsagenda nog in te leveren aan het einde van het schooljaar. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 24 juni, maandag 27 juni en dinsdag 28 juni in de wetenschapscampus.

Via onderstaande link kunt u het schema raadplegen dat u een overzicht geeft van wanneer welke klas wordt verwacht. Neem dit zeker aandachtig door. Per jaar is er een tabblad voorzien met de planning.

De leerlingen dienen op dit moment hun P.W.O-map van semester 2 in, alsook hun planningsagenda. Leerlingen die over een locker beschikken, leveren eveneens hun lockersleutel in, zodat de nodige regelingen kunnen getroffen worden betreffende het terugstorten van de waarborg.

Mochten hierover nog vragen zijn, aarzel niet om de klastitularis of co-titularis te contacteren via Smartschool.

image_pdfimage_print
Scroll naar top