Spaghettiavond – vrijdag 14 okt 2022

Wie kan er weerstaan aan een heerlijk bord spaghetti bolognaise of een vegetarisch hoogstandje? Niemand toch?! Wel, op 14 oktober is het zover … de spaghettiavond van de leerlingenraad. Hier naartoe komen kent alleen maar voordelen: je geniet van een heerlijk bord spaghetti en je steunt tegelijk jezelf. Elke euro winst gaat natuurlijk integraal naar de LL&R. Zo kunnen we geweldige activiteiten organiseren en waardevolle aankopen doen voor o.a. de speelzaal.  Meteen inschrijven is dus de boodschap!

Kom je liever met je klas? Dit kan ook! Schrijf je in met de hele klas en we houden een special plaatsje voor jullie vrij in de Ponderosa!

Deponeer je ingevuld strookje (samen met gepast geld) in een gesloten omslag met de vermelding “Spaghettiavond” in de bus van de Leerlingenraad/Prefectuur 2 (tegenover de talenklas) vóór donderdag 6 oktober 16.00u.

image_pdfimage_print
Scroll naar boven