Oudercontact

Op donderdag 22 december 2022 vindt van 14.00 u. tot 21.00 u. het OUDERCONTACT van het eerste semester plaats.

Het oudercontact biedt de gelegenheid om met de leraren van uw zoon of dochter in gesprek te gaan, wanneer bijvoorbeeld het semesterrapport minder goede resultaten vertoont of in het vooruitzicht van een verhoogd welbevinden van uw zoon of dochter.

Als er zich geen problemen voordoen, hoeft u zich uiteraard niet verplicht te voelen om een afspraak te maken. Buiten dit oudercontact staan leraren, leerlingenbegeleiders, directie en CLB trouwens graag, na afspraak, ter beschikking.

Gesprekken zijn enkel mogelijk na afspraak.

Voor de inschrijvingen op dit oudercontact werken we met een online inschrijvingssysteem, dat we openstellen vanaf vrijdag 9 december 2022. Hieronder vindt u de te volgen procedure:

Om dit oudercontact goed en tijdig te kunnen coördineren, verwachten we uw online inschrijving ten laatste op donderdag 22 december 2022 om 12.00 u. Het oudercontact start immers om 14.00 u. Omwille van het strakke tijdschema van een dergelijk oudercontact vragen wij u eveneens dat u zich stipt aan het uur van afspraak zou houden.

Voor het afhalen van het kerstrapport verwachten we alle leerlingen, uitgezonderd de internen, op donderdag 22 december om 09.00 u. Vanaf 09.30 u. mogen zij naar huis gaan.

Vanaf 11.00 u. kunt u als ouder ook via de Smartschoolaccount van uw zoon of dochter of via uw eigen co-account de resultaten van uw zoon of dochter online raadplegen. Hieronder vindt u de hiertoe te volgen procedure:

U kunt die donderdag nog tot 12.00 u. online een afspraak maken of schrappen mocht dit omwille van de resultaten wenselijk zijn.

image_pdfimage_print
Scroll naar boven