IK TREK HET ME AAN

Trek op donderdag 9 februari een dikke trui aan voor dikketruiendag! Er wordt een koude ochtend voorspeld en we zetten de chauffage een tikkeltje zachter. Met deze symbolische daad willen we nog eens stilstaan bij de klimaatverandering.  

Om jullie wat op te warmen, verkoopt de MOS-werkgroep tijdens de ochtendspeeltijd en middagspeeltijd van 9 februari warme chocomelk voor 1 euro.  Je kan ons vinden op de speelplaats nabij de refters. De opbrengst wordt gebruikt voor de MOS-werking. 

Doe zeker ook mee aan onze fotowedstrijd. Dien voor 13 februari een originele foto in waarop je zoveel mogelijk truien aanhebt. Onze vakjury selecteert een winnaar die met een collegetrui naar huis mag gaan! 

Klik hier om deel te nemen: 

https://forms.office.com/e/Y4E9AbQ9Ry

Warme groeten

Het MOS-team,
aanspreekbaar via dhr. Geltmeyer, mevr. Lauweryns en dhr. Poelmans

image_pdfimage_print
Scroll naar boven