Emile wint de Biologie Olympiade!

Emile Quintijn (6WEWIA) heeft de Biologie Olympiade gewonnen. Hij scoorde niet alleen heel hoog op het theoretische gedeelte, maar slaagde ook met brio voor het praktische onderdeel. Het vakteam wetenschappen is dan ook bijzonder trots op zijn glansrijke prestatie.

Dit jaar namen meer dan 10.000 leerlingen deel aan diverse olympiades natuurwetenschappen. Zondag 21 mei werd tijdens de proclamatie in de aula Rosalind Franklin aan de KULeuven de eindrangschikking van de kandidaten bekendgemaakt. Emile behaalde de hoogste score voor biologie en werd daarvoor beloond met een prijzenpakket. Hij mag ook deelnemen aan de internationale ???????? ????????? ?? ?? ????????? ????????? ????????. ?

Van harte proficiat Emile!!! ??

image_pdfimage_print
Scroll naar boven