Proficiat!

Op vrijdagnamiddag 24 mei trok Emmanuel Callewaert uit 6 GRWIA samen met enkele leerkrachten Frans, Mevr. Yumi Verplancke en Mevr. An Nachtergaele, richting Brussel om daar te weten te komen hoe goed hij het eerder had gedaan in de finaleronde van de Vlaamse Olympiade van het Frans, Olyfran.
Dit schooljaar schreven meer dan 11 000 Vlaamse leerlingen zich in voor de wedstrijd. Onze school vond 180 leerlingen bereid om mee te dingen naar de titel van toplaureaat. Heel wat leerlingen behaalden prachtige scores, we zijn dan ook heel trots op allen die hebben deelgenomen.
We vernamen eind maart dat ons College voor de derde keer op een rij ook een toplaureaat onder haar leerlingen mag tellen. Emmanuel werd door enkele leerkrachten in recordtempo klaargestoomd om deel te nemen aan de spannende online finaleronde. Op 24 mei tijdens de proclamatie bleek we dat hij maar liefst op de zevende plaats is geëindigd in een lijst van 20 toplaureaten. We zijn enorm trots op onze immer leergierige en zeer getalenteerde Emmanuel. Proficiat!

image_pdfimage_print
Scroll naar boven