Adventsretraite 2020 – “Zie, Ik kom spoedig”

Wie deelneemt aan de digitale adventsretraite (geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit), ontvangt dagelijks om 18.00 u. een gebedsmail. In deze mail staat de meditatie voor de volgende dag. Zo’n meditatie bestaat uit een bijbeltekst en enkele vraagjes die je helpen om de woorden binnen te laten komen in je hart. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hiervoor uittrekt.

De adventsretraite 2020 is geschreven door jezuïet Gregory Brenninkmeijer. Hij stuurt de online deelnemers met vier thema’s op pad richting Kerstmis: verlangen, verwachten, bereiden en ontvangen. Voor elke week één.

Op zondag ontvang je naast het gebedsmateriaal ook een korte overweging over het thema van de nieuwe week. In die mail staan ook enkele nieuwe gebedstips en inspirerende citaten.

Inschrijven kan door je e-mailadres op te geven via www.ignatiaansbidden.org. Wie deelnam aan de vorige digitale retraite, blijft ingeschreven. Uitschrijven is steeds mogelijk.

Scroll naar top