Fietscontrole en -registratie

Op dinsdag 26/01 (1ste en 3de graad) en donderdag 28/01 (2de graad) vindt in de fietsenstalling een preventieve fietsencontrole plaats, uitgevoerd door de Lokale Aalsterse Politie.

Het is een unieke gelegenheid om de fiets vooraf eens volledig in orde te (laten) zetten.  In de loop van de voormiddag zullen alle leerlingen, die zich bij het begin van het schooljaar als fietser hebben opgegeven en met de fiets naar school zijn gekomen, worden uitgenodigd om even naar de fietsenstalling te gaan om hun rijwiel te laten checken.

Alle leerlingen die dat willen krijgen tevens de mogelijkheid om hun fiets gratis te laten registreren. Hiervoor dient het fietsenregistratieformulier vooraf ingevuld te worden.

Gelieve, a.u.b., ten laatste tegen donderdagavond 21/01 door te geven of u wenst gebruik te maken van dit bijzondere aanbod! Een berichtje aan dhr. Van de Winkel via Smartschool volstaat. U zorgt, op de dag van de fietsencontrole, ervoor dat uw fietsregistratieformulier correct is ingevuld en aan uw fiets is gehecht; zéér belangrijk bij het invullen van het formulier: UW RIJKSREGISTERNUMMER is NOODZAKELIJK!!!

Zet die fiets maar in orde!!! :o)

Scroll naar top