INSCHRIJVINGEN 1STE JAAR 2022 – 2023

DIGITALE INFOSESSIE

Ook dit jaar kunnen we helaas géén fysieke infodag organiseren. Op donderdagavond 17 februari voorzien we een online alternatief: geïnteresseerde ouders/leerlingen zullen zich kunnen inschrijven voor een digitale infosessie. Binnenkort meer hierover op deze website.

INTAKEGESPREK

Vanaf maandag 17 januari kunnen ouders van toekomstige leerlingen een afspraak maken voor een intakegesprek (op het college of via Teams). U kunt hiervoor bellen tijdens de schooluren op het nummer 053 79 04 41. Tijdens het intakegesprek bespreken we het opvoedingsproject van de school en de concrete vertaalslag ervan in onze dagelijkse werking. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie over de inschrijvingen in het eerste jaar Latijn – Moderne Talen en Wetenschappen (schooljaar 2022-2023).

image_pdfimage_print
Scroll naar top