UITPAS INCLUSIEF KANSENPAS

WAT?

De “Actie Kansen” van de Vierdewereldgroep bestaat al meer dan 10 jaar. Door te streven naar betaalbare toegangsprijzen maakt deze vereniging cultuur, vorming en ontspanning toegankelijk voor iedereen.

Het meest bekende middel waar de vereniging mee werkt, is de UiTPAS. Iedereen in groot-Aalst kan beschikken over een UiTPAS, maar voor gezinnen met een te laag inkomen wordt er een extra speciale code aan toegevoegd (ter vervanging van de vroegere kansenpas) waardoor je in je vrije tijd voor
€ 1,50 naar een toneel, film, musical, dansschool, bepaalde sportactiviteiten… kan gaan. Deze UiTPAS kan je aanvragen bij de Vierdewereldgroep “Mensen voor Mensen”, Sinte-Annalaan 41 te Aalst (053/78 36 60).

WIL JE MEER INFORMATIE?

Voor alle vragen of bijkomende inlichtingen kan je steeds terecht bij de Vierdewereldgroep  “Mensen voor Mensen” v.z.w.,
Sinte-Annalaan 41 te Aalst (tel: 053 78 36 60) van maandag tot vrijdag van 9.00 u. tot 17.00 u. Hartelijk welkom!

WAT KAN JE ALS OUDER, ALS LEERLING DOEN BIJ FINANCIËLE MOEILIJKHEDEN?

U neemt contact op met dhr. Rob De Winter op het nummer 053 79 04 41. Hij zal u uitnodigen voor een gesprek. Dit gebeurt in alle discretie.

image_pdfimage_print
Scroll naar top