Vernieuwde leerlingenbib

Eindelijk! De Muze is vanaf nu elke middag toegankelijk voor al wie in alle rust op literaire verkenning wil. Tijdens de feestelijke opening van begin oktober konden we jullie eindelijk laten zien waar we al een heel jaar aan werken: een vernieuwde schoolbibliotheek. Met de hulp van directie, Ouderraad en een heleboel enthousiaste leerkrachten zorgden we ervoor dat de oude, aftandse bib van weleer een serieuze metamorfose kreeg. 

Wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurde? 

  • boeken gesorteerd: houden, schenken of weggooien?
  • boeken aangekocht: ondertussen al meer dan 300 nieuwe exemplaren!
  • boekenrekken vervangen door kasten met karakter
  • muren geschilderd in warme, vrolijke kleuren
  • een zittribune gebouwd
  • zitzakken en kussens aangekocht om lezen écht comfortabel te maken
  • tablets voorzien voor luister- en e-boeken
  • een nieuwe, charmante houten vloer gelegd

Hier willen we het echter niet bij houden. Er zijn plannen in de maak om een leesclubje te starten, lezingen te houden, een samenwerking met Utopia op poten te zetten voor een actueel en wisselend boekenaanbod… Je hoort het: we zitten niet stil! 

Ook enthousiast? Onderstaande PowerPoint zet ons hele aanbod op een rijtje, en vertelt je ook wat meer over de werken achter de schermen van het afgelopen jaar. Wees alleszins méér dan welkom om boeken uit te lenen en/of gewoon gezellig te komen lezen.

Hier kom je de favoriete boeken van je leerkrachten te weten. 

image_pdfimage_print
Scroll naar boven